Onze werkzaamheden zijn volledig gericht op het ontwikkelen en bouwen van websites en webshops. Hierin hanteren wij een drietal punten waaraan onze websites en webshops voldoen:

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Beheerbaarheid
  • Betaalbaarheid

Gebruiksvriendelijkheid

Een website is in onze ogen gebruiksvriendelijk wanneer de bezoeker zonder enige moeite de gewenste informatie kan vinden of het beoogde product kan bestellen. Bij het ontwerpen en het ontwikkelen van een website of webshop in uw huisstijl, houden we dit punt altijd in ons achterhoofd.

Beheerbaarheid

Als eigenaar van een website heb je de touwtjes graag zelf in handen. Onze websites zijn daarom altijd gekoppeld aan een gebruiksvriendelijk CMS-systeem. ‘Normale’ websites worden gekoppeld aan WordPress en webshops worden gekoppeld aan WordPress of Prestashop. Wij richten deze CMS-systemen op een zodanige wijze in, dat u zonder voorkennis eenvoudig de titels, teksten, afbeeldingen, contactgegevens, producten etc. kunt beheren.

Betaalbaarheid

Omdat we werken met een klein team zijn onze websites en webshops, afhankelijk van uw eisen, goed betaalbaar. Onze klantenkring bestaat daarom voor groot deel uit kleine en/of startende ondernemers die hun bedrijf online zichtbaar willen maken. Bekijk onze projecten voor een selectie van ons werk.

Referenties
Logo Scooter Huren Zeeland
Logo Sikotrans B.V.
Logo M&A Bakings
Logo Pluktuin La Fleur
Logo Bureau Hermans+Partners
Logo Zandee Montage
Logo Ketrop B.V.
© Copyright Steketee Online | Sitemap | Privacy Policy